Antennelauget Masten

Tidligere Meddelelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2018

 

2-10-2018Der er kommet oplysning om pristigninger d. 1-1-2019
Grundpakken fra youSee stiger med 5,30 kr pr. md.
Mellempakken fra youSee stiger med 15,44 kr. pr. md.
Fuldpakken fra youSee stiger med 20,42 kr. pr. md.
Copydan stiger med hhv.  3,85 kr. , 3,36 kr. og 3,59 kr.,
for grund- , mellem- og fuldpakken.
De administrative udgifter er ikke beregnet på nuværende
tidspunkt.
25-2-2018

Meddelelse fra Bestyrelsen:

På den ordinære laugsforsamling den 11. januar 2018 fremlagde youSee deres tilbud om at ombygge vores antenneanlæg til at kunne modtage og afsende data i Gigabit. Selvom vi ikke havde bedt om dette tilbud, ønskede bestyrelsen at lodde stemningen blandt medlemmerne, hvorfor der blev afholdt en vejledende afstemning. Der var kun 24 medlemmer ud af de knap 300 medlemmer til stede. Af de 24 stemte 21 for at gå videre med at forhandle med youSee og Dansk Kabel TV.

På den baggrund har bestyrelsen forhandlet med youSee om kontrakterne, som youSee og Dansk Kabel TV fremsendte til os til underskrift. Forhandlingerne er nu afbrudt, og bestyrelsen ønsker ikke at genoptage dem på det nuværende grundlag.

Bestyrelsen ønskede først og fremmest ikke at underskrive den fremsendte Entrepriseaftale, som Dansk Kabel TV ønskede, først og fremmest fordi ingen af os i bestyrelsen har forstand på entrepriseaftaler, men også fordi aftalen ikke nævnte, at entreprisebeløbet, ca. ½ mio. kr., skulle betales af youSee. Det stod kun i kontakten med youSee. Hvis youSee f.eks. gik konkurs eller der skete en anden større ændring såsom de igangværende forhandlinger om at sælge TDC til et konsortium, som udtrykkeligt har udtalt, at youSee ikke vil være en del af kerneforretningen fremover, ville vi stå med en kontrakt, som, hvis vi havde underskrevet den, uden videre ville binde antennelauget. Og vi ville under ingen omstændigheder kunne fremtrylle den halve mio. kr., som entreprisesummen lød på.

Vi foreslog derfor, at entrepriseaftalen blev et nyt bilag til kontrakten med youSee, men i en form, der kun beskrev det arbejde, der skulle udføres. Samtidig havde vi forskellige ændringsforslag til kontrakten med youSee.  Ingen af delene var dog acceptable for youSee, hvorfor begge parter har valgt at indstille forhandlingerne og fortsætte med den gældende aftale fra 2012.

Denne aftale har en løbetid på 8 år, hvilket betyder, at den udløber den 31. december 2020, altså om mindre end 3 år. Dette havde alle i antennelauget indstillet sig på, hvorfor det kom som en overraskelse, da vi fik tilbuddene fra youSee og Dansk Kabel TV om ombygning af anlægget til Gigabit med en ny bindingsperiode på 10 år, altså 7 år ud over den gældende aftale.

Hvis vi indgik denne aftale, ville vi forspilde muligheden for om 2 til 2½ år at indhente tilbud fra alle leverandørerne i markedet. Det vil være god forretningsførelse og, tror vi i bestyrelsen, til større gavn for vore medlemmer end nu at hoppe på et tilbud fra youSee, som vi ikke har mulighed for at sammenligne med andre mulige tilbud. Det er bl.a. også af denne grund, vi kastede os ud i forhandlinger om kontrakterne, som, hvis de var accepteret af youSee, ville have stillet os i en gunstigere position end den, youSee oprindelig havde stillet os i udsigt.

Vi vil sluttelig gøre opmærksom på, at det er bestyrelsens ansvar at sikre så gode vilkår for medlemmerne som muligt. Det mener vi at have gjort med det beskrevne forløb.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

16-2-2018Datoen for den ekstraordinære Laugsforsamling, som blev
nævnt i referatet fra den ordinære Laugsforsamling 2018, er udsat indtil bestyrelsen har fået afklaret forskellige uklarheder i kontraktudkastet med youSee.
15-1-2018Referatet fra den ordinære Laugsforsamling 2018 er nu offentliggjort.
2017

 

28-12-2017 Indkaldelse til Ordinær Laugsforsamling 2018 er nu omdelt.
10-12-2017
youSee har en ekstra julegave til familien i december. Alle tv-kunder, som ikke har det i forvejen, får adgang til de tre Disney-kanaler : 
  • Disney Channel – kan ses på kanalplads 128
  • Disney XD – kan ses på kanalplads 129
  • Disney Junior – kan ses på kanalplads 132
Ser I tv via YouSee tv-boksen, vil kanalerne ligge sidst i rækken efter de tv-kanaler, som I har i Jeres tv-pakke. De kan selvfølgelig også ses i YouSee Tv & Film appen eller på tv.yousee.dk.
 
Kanalerne vil automatisk være synlige frem til 2. januar.

Advent er lig med hygge. Og youSee har sørget for lidt ekstra underholdning i adventskransens skær.
Se fire julefilm kvit og frit – én til hver søndag i advent.

Filmene  Love ActuallyElfEmma og Julemanden og
Undercover kan ses på YouSee Tv-boksen og i YouSee
Tv & Film-appen. Og alle fire film er tilgængelige hele december måned.


18-4-2017
TCM slukker signalet i Norden.
Fra den 1. juni 2017 er det ikke længere muligt at se tv-kanalen TCM. Turner Broadcasting System, som ejer TCM, har besluttet at lukke kanalen i hele Norden.

Dette betyder at medlemmer der har :

Fuldpakken
I stedet for vil få 
Viasat Series der viser et bredt udvalg af tv-serier inden for både spænding, krimi, komedie og drama fx NCIS, Seinfeld, Dexter og Californication. Ændringen sker automatisk og Viasat Series får kanalplads 65 (som TCM har i dag).

TCM som Ekstrakanal
Medlemmer som i dag har tilkøbt TCM som en ekstrakanal, skal ikke gøre noget, da youSee sørger for at opsige aftalen om denne ekstrakanal med virkning fra den 1. juni 2017.

TCM som valgfri tv-kanal (Bland Selv-pakke)
Medlemmer, som i dag har valgt TCM som en af de valgfri kanaler, skal inden den 20. maj vælge en ny kanal, hvis det skal virke fra den 1. juni. Man kan få hjælp til at skifte tv-kanal på yousee.dk/skiftkanal

 
youSee sender mail eller brev i løbet af denne og næste uge til de medlemmer, som enten har TCM via Fuldpakken, som Ekstrakanal eller som valgfri tv-kanal. 
4-1-2017

Her er din filmpakke til dig fra YouSee

 

Som du sikkert ved, måtte vi i foreningen undvære tv nytårsaften, da YouSee blev ramt af et stort tv-nedbrud. Som et plaster på såret har YouSee derfor sammensat en filmpakke til alle.

 

Fra på lørdag og januar måned ud får du fri adgang til:

·         Filmkanalen Viasat Film Premiere, som du kan se direkte på dit tv

      på Trailerkanalen ( kanalplads 66 ) og Eventkanalen ( kanalplads 100 )

Her kan du se topfilm som Star Wars - The Force Awakens, Zootropolis, The Danish Girl, Klovn Forever, Straight Outta Compton, Flaskepost fra P (fra 22. januar) og mange flere.

 

·         Fem udvalgte lejefilm, som du kan se på din mobil, tablet, pc og tv-boks. Captain Fantastic, The Hateful Eight, Antboy 3, Kvinden i guld og Blood Father.

 

·         Over 250 populære film fra Viasat, som du kan se på din mobil, tablet, pc og tv-boks, når og hvor det passer dig.

 

På yousee.dk/filmpakken kan du læse mere om, hvordan du får adgang til filmpakken.

2016

 

22-12-2016Indkaldelse tll ordinær Laugsforsamling 2017 er nu omdelt.
Yousee slukker for FM-signalet  fra d.9. januar 2017
Så hvis Jeres radio er forbundet til R-udgangen på stikdåsen som også fjernsynet er forbundet til, skal I benytte en anden antenne for at høre radio. Man kan bestille en gratis stueantenne på Yousees hjemmeside www.yousee.dk/tv2017
26-8-2016Aarhus Festuge - daglige nyheder og reportager fra Aarhus Festuge kan ses på kanal 100 fra d. 26. august til den 4.september.
17-6-2016YouSee oplyser at der er reserveudstyr på vej til Taastrup og forventer normalservice omkring midnat.
17-6-2016
På grund af en teknisk fejl på en central i Tåstrup er der ikke TV-signal til Mastens medlemmer. Man kan se tv via bredbånd på tv.yousee.dk da dette ikke er omfattet af fejlen. Fejlen forventes rettet kl. 23:00.
15-04-2016
Da YouSee omlægger IT-systemer er det i weekenden 16-17.april 2016
ikke muligt at bestille , ændre
eller se sine produkter på Mit Yousee.
22-02-2016
YouSee har efter slukningen af de analoge kanaler, skiftet nogle kanaler fra SD-kvalitet til HD-kvalitet. Dette kan betyde hvis man mangler nogle kanaler, at man skal genindlæse (scanne) sine kanaler igen.

2015

15-06-2015Manglende signal fra Yousee, p.g.a. teknisk fejl vil Yousees mobile sendevogn komme og levere de mest sete kanaler.
12-06-2015

Se tv når du vil og hvor du vil!

 

Se de fleste af dine tv-kanaler på pc, tablet og mobil, når du vil og hvor du vil – uanset hvor du er i Danmark. Det koster ikke ekstra, hvis du har en Mellem-, Fuld-, tillægs- eller Bland selv-pakke.

 

Se tv når du vil og hvor du vil med:

Live-tv: Se det tv, der er lige nu – hvor du vil

Med Live-tv kan du se det tv, der er lige nu. Hvis fjernsynet er optaget, eller kampen starter på vej hjem. Du kan se tv i bussen, i køkkenet eller hvor du vil.

 

Start forfra: Se med fra starten med et enkelt klik.

De første 5 minutter er gode at få med. Også selvom du kom for sent i gang. Så kan du starte en udsendelse forfra, mens den er i gang.

 

Tv-arkiv: Se dine programmer, når det passer dig.

Du bestemmer selv, hvornår du vil se dine yndlingsprogrammer.

Gå på opdagelse i Tv-arkivet og find det, du gik glip af eller gerne vil gense.

 

Sådan kommer du i gang

Log ind via YouSee Play Tv & Film app’en eller youseeplay.dk med dit YouSee Login. Eller opret et på yousee.dk/opretlogin. Så kan du se tv på alle skærme.

 

29-05-2015Discovery Networks Danmark lancerer Eurosport Danmark

Fra 1. juli 2015 bliver Canal 8 og Eurosport 2 slået sammen til én kanal. Den nye kanal samler indholdet fra begge kanaler og får navnet Eurosport Danmark.

Eurosport Danmark giver jer det bedste fra Eurosport – på dansk. Her kommer I til at se sportsbegivenheder fra hele verden, blandt andet fodbold fra Serie A, Superligaen, Bundesligaen, Europa League og La Liga samt ATP tennis, speedway, ishockey fra Elitserien og UFC Live.

Eurosport Danmark kan fra 1. juli findes på kanalplads 41 – samme plads som Eurosport 2 ligger på i dag.

Mere spændende nyt: lancering af Eurosport 360
I løbet af sommeren lanceres også Eurosport 360, som er syv eventkanaler. På web, tablets og smartphones supplerer Eurosport 360 både Eurosport og Eurosport Danmark med andre kameravinkler eller andre sportsbegivenheder, end dem der sendes på hovedkanalerne.

Med de syv eventkanaler får du en helt ny og unik dækning af både større og mindre sportsbegivenheder. Og det er uanset om jeres beboere/medlemmer ønsker at se Tour de France fra helikopterperspektiv eller følge aktiviteterne i pitten til Formel 1. Man kan også se de sportsbegivenheder, som Eurosport ikke har plads til at sende på hovedkanalerne. Så kan man stadig følge Wozniacki, selvom hovedkanalen sender Williams.
 
 
Kanal Sport lukker
Kanal Sport har meddelt , at kanalen lukker. Den vil derfor blive fjernet fra  Fuldpakken 1.juli 2015.
9-04-2015Kanaler bytter plads. YouSee omlægger i perioden fra d.13. april til d. 9 maj Kanal 5 og Infokanalen, således at Kanal 5 får kanalplads 4 og Infokanalen får kanalplads 13.
9-04-201513. april 2015 skifter 2 BBC kanaler navn.

BBC Entertainment skifter navn til BBC Brit og er kanalen til dem, der holder af Top Gear – alle nye episoder har nordisk premiere på kanalen. På programfladen er også drama-, komedie- og krimiserier samt quiz- og underholdningsprogrammer. Alt er tekstet på dansk, og kanalen fortsætter på den nuværende kanalplads.


BBC Knowledge skifter navn til BBC Earth og viser faktaprogrammer om videnskab, teknologi og historie. Kanalen viser vores planet fra overraskende vinkler. Også her er alt tekstet på dansk, og kanalen fortsætter på den nuværende kanalplads
.
7-02-2015

Referatet fra Laugsforsamling d. 14-01-2015

Referat2015

1-01-2015

Indkaldelsen til Laugsforsamling d. 14-01-2015 er udsendt.

Indkaldelse2015


2014

2-12-2014Yousee har i løbet  af dagen omlagt TVkanalerne, hvilket kan betyde at I, hvis Jeres TV ikke automatisk opdaterer kanalerne, skal foretage en ny kanalsøgning.
17-03-2014

Masten nye vedtægter, som blev vedtaget på den ekstraordinære Laugsforsamling d. 4. Marts 2014 er nu lagt ud her:                                     

16-02-2014

Referat fra den ordinære Laugsforsamling d. 28. januar 2014                                     

29-01-2014

Da der kun var 7 medlemmer foruden bestyrelsen til Laugsforsamlingen igår, har bestyrelsen valgt at offentliggøre dens bemærkninger til forslaget til vedtægtsændringerne, her på hjemmesiden.

                                               

16-01-2014

Indkaldelsen til Laugsforsamling d. 28-01-2014 er udsendt.

Bestyrelsens forslag til vedtægter vil foreligge her på hjemmesiden senest d. 21-1-2014


Copyright (c) 2004-2020 A/L Masten. All rights reserved.
masten@masten.dk